yani bu konu cok tartışılıyor bildiğiniz üzere kaç tane dünyaca ünlü Dedicated & Co-Location firması bile resimlerini göstermiyor sadece duydugunuz kadarı ile yok gidip müşteri temsilcisi ile görüşüp datacanter'ı ziyaret edebiliyorsunuz gibi cümle sarfeden arkadaş oldu ama sadece ''duyduğunuz'' görmeyipte söylediğiniz bir şey sarfediyorsunuz. ben de yazdım hafta içi gideceğim Allah kısmet ederse fotoğrafları vereceğim yok İsrail de yok türkiye de bir kere şu İsrail'den alalım ben de Türkiye'de iddaa ettiğim için deneme hesabı açayım karşılaştıralım bakalımTürkiye de mi ? yoksa İsrail de mi ? o zaman sonucu anlarız zaten

ayrıca msn hizmeti vardığı bilirseniz eğer.millet adamlara bk ata ata adamlar sıkıldı artık tabiiki en başın da biz de anlaşamadık yok şöyledir böyledir diye ayrıldık bu arada nixcon ile önceki ticretimiz de sadece vps hizmetini alıyorduk ondan şikayetçiydik birşey demiyorum yok kaç kişi var da bu kadar kötü bir hizmet veriyorsunuz gibisinden şeyler söylüyorduk sonra gerçekten de söyledikleri gibi müşterileri varmış vps'de,ama şimdi sunucu hizmetlerinden yararlanıyoruz ve gayet memnunuz yakında 1 adet daha kiralamayı düşünüyoruz ve de iyiki msn desteğini kapatmışlar ki bu kadar iyi ve hızlı destek verdiklerini şimdi anladım.bu arada yanlış anlamayın nixcon ile sadece ticaret yaptığımdan dolayı bunları anlatıyorum ve de anlatııklarımı bir bir yaşamış kişiyim,sarfettiğim sözlerimin de arkasındayım!