Arkadaşım konunun tartışma konusu olmasını engellemek için yazdım o mesajı sende tuttun bana neyin davasını yapıyorsun. burda birilerine hakaret etmek istiyorsanız gidin başka forum sitelerinde yapın o işi. internette tek kopya o sitemi var. yüzlerce hostin sitesi hep birbirinin benzeri. adam ftp sine girip almadıysa temayı emek hırsızlığı sayılmaz. sen hiçmi kopayala yapıştır yapmıyorsun sağdan soldan. ozaman sende yapıyorsun o dediğin kelimeyi. konuyu kapatın lütfen.
Bakın güzel bir uyarı yaptınız yukarıda...şimdi ise tartışmayı körükleyen oldunuz.
R10.net bu pazarda bir yer sahibi ise alım-satım konusunda bu şekilde açık sorgulamaları barındıran yapısı iledir.
Burada bir ürün satmak serbesttir ancak belli koşullar ile serbesttir.
Öncelikli koşul, ürünün hak sahipliğini gerektiğinde ispat etmek ve doğru bilgi vermektir.
Burada satılan ürünler her zaman sorgulanabilir ve sorgulamalar yeterli cevabı bulamıyorsa moderasyon tarafından konu kapatılabilir veya silinebilir.
R10'un bu yapısı eksiksiz olanı korur. Eksiği ya da açık olmayan noktaları bulunanlara da başkalarını mağdur etmemesi için kısıtlama getirmiş olur.
Tema sahibi olduğunu söyleyen kişi gelir burada kendini hakkınca savunur. Sizin bu şekilde müdahil olmanız ise konuyu olması gereken nokta dışına taşır.
Konun olması gereken nokta çok basit. Tema sorgulandı, özgün cevabı alındı. Örnek ile özgün olmadığı gösterilerek soruldu...cevap yok. Burada herkes cevap ister, konuyu açan da gelir cevabı verir.
Tema tamamıyla özgün değil. Burada birisinin parası alınacak...ilgilenen kişi elbette soracak, sorgulayacak.