Adım soyadım ev adresim telefon numaram bile aynı. Bu bilgilerimi kendi bilgileri gibi kullanmak suç değil mi? Birileri beni aradı az önce ve o sitenin sahibi olup olmadığımı sordular bende değilim hiç alakam yok dedim. Gercektende yok ilk defa duydum. sonra whois bilgilerine baktığımda benim kişisel bilgilerimi vermiş ki ben bu bilgileri hiç bir yerde vermedim. büyük olasılık beni tanıyan biri bu ama kim? Orasını bulurum bir şekilde ama benim merak ettiğim şey bu konuda hakkında yasal bir yaptırım var mı? Yani adamlar beni arayıp sormayıp direk dava işlerine girselerde yanmıştım ben. isimtescilden almış o şahsiyette

isimtescilin işgüzarlığı var burda bence.
sitenin adresini veremiyorum dediğim gibi kişisel bilgilerim var whoisde ne olur ne olmaz. işin ilginçi birde ben hiçbir yerde ev telefonumu vermem cep veririm. ama bu domaini alan adam/lar benim ev telefonumu vermiş.
Sonuç olarak her önüne gelen bizim bilgilerimizle bir domain hesabı acabilir mi? Ben bu adamlara karşı sözden laftan başka bişeyler yapabilir miyim?
konu belki yanlış yerdedir nereye acsam die düşündüm en uygun sanırım burası. biri bana akıl versin