MİŞ Diyenez, MİŞ. Elinde delil var? Yoksa internette dolaşan salak spam mailler mi delilin? 5 askerin DTP'li olduğu söyleniyor, şu ilin DTP gençlik kollarında görevli deniyor. Ama bu yalanı ortaya çıkaran gerizekalı, o ilde DTP'nin olup olmadığını araştırmıyor bile!
Saçma sapan yorumlar yapmayın arkadaşlar! Bakın, baştan beridir "bu işin içinde bir iş var" diyip, sanıldığı gibi bir "kaçırılma" olayı olmadığını iddia ediyorum. Ancak, yapılan yorumların da bir sınırı olması, saygısızlık ve saçmalama unsurlarının bulunmaması gerekir.
sen şimdi askerden birinin konyalı oldugunu söyeleyceksin bende sana o asker konyalı degil diyecem resmen maskotu oldular pkk şerefsizlerin önünde diz çöktüler o kadar asker öldü bunlara kurşun değmemiş öle mi? ne ilginç ya