SistemNetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polis olmasa zaten yapılcak birsey vardı ya o ihtimal zayıf artık Amirine üstüne falan ulaş yada arada sağlam birini sok oda olmuyosa mahkemeye versin karar cıkınca itiraz edersin belediyeden gelip havlama siddetini ölçerler yani nerden baksan bu sana 2-3 ay vakit kazandırır.Bir laf vardır bilirsiniz hayvanları sevmeyen insanları sevemez ne istiyolar bahcedeki kopekten bilmiyorum sokakta 100lerce kopek var sikayet etmezler tasmalı sahipli köpeği ederler allah akıl fikir versin.

yazdıgın terbiyesizligin farkındamısın? yok amirine git yok sağlam birini sok sindir felan (polis zaten hemen tırsar dimi?)! adamı niye polis ibaresi ile temsil ettiriyorsunuz ki? adam irtibata gectiginde polisligini kullanıp mı mahkeme acıyor? tabiki hayır .. adı ya ahmettir ya mehmet polis diyince tüm polislere karsı antipati uyandırıyorsunuz. antipati uyandırmayın ! Bizde şehit cocuguyuz

insallah köpeğine bir sey yapmazlar ama yerinde olsam 1-2 hafta uzaklastırırım ordan sonra geri getiririm baktı yine sonra yine sakla ben öyle yapmıstım