12 k ya ful + full paket aldim
Eğer 7/24 claude ile işim olsa sürekli kodlama ile uğraşsaydım kesinlikle değer. Ama arada bir kodlama işi olan için pahalı. Claude Max aslında bana yetiyor ama kodlama zamanlarında 3 günde limit bitiyor sonra haftalık dolmasını bekle. Team Premium aslında ihtiyacım olan ama ordada minimum 2 koltuk ve şirket maili şartı var.
Burdan güvenilir biri olursa 2 kişilik team koltuğu alıp sorunsuzca kullanabiliriz de öyle biri olursa PM atsın burdan bunuda demiş olayım
Bu arada eğer gerçekten full den kastın Fable kullanarak bu aptallaşıyor kanısına vardıysan bence sorun bağlamda yada bellek problemi yaşıyor olabilirsin. Ben her proje için ayrı bir klasör ve ayar dosyası kullanıyorum. Dolayısı ile sadece o projeye odaklanıyor bağlamı belleği.