hocam bunları birinin anlatmasına gerek yok ki yani bir kanalın kapatılması, bir hesabın askıya alınması dijitalde herkesin başına gelen şeyler. sosyal medyada keşfetiniz kapanır, youtube'da izlenmeler düşer, websitenizde sıralama kaybedersiniz bu işlerin doğasında bunlar var zaten. youtube otomasyonu satan biri kalkıp neden bunlardan bahsetsin? siz marketten falan bir şey alırken kasada o ürünün zararlarını anlatıyorlar mı size?
Doğru diyorsun hocam, ancak konunun asıl amacı bunu paylaşmayanları eleştirmek değil, bu bilgilere herkesin sahip olması. Konuda bahsedilenler sadece 1 -2 ay youtubela uğraşan kimsenin bilmediği ve çok fazla zaman harcamalarına sebep olan konular bu yüzden bahsetmek istedim.
Ayrıca sosyal medyada gördüğümüz milletin +10k dolar gelir ss'leri ile göz boyamasına karşın, işin arkaplanında gerçekten yaşadıkları mevzuyu anlatmak istedim. Bu konulardan dolayı kendim çok fazla yetersizlik hissine kapıldım, ancak yetersizlik hissedecek bir durum yok ortada, bunu herkesle paylaşmak istiyorum