genel olarak güzel görünüyor. gözüme resimdeki hata takıldı.
bir de fiyat rekabetçi durmuyor eğer bu fiyata iş alıyorsanız tebrik ederim. piyasada 5000-7000 usd arasında re-design değil tamamen içerik giriş dahil 5 dilli ve bazılarında calculator olan tasarım + kodlama işi yapan bilindik ajanslar var. bunu feedback olarak söylüyorum eleştiri olarak değil. zaten sattığınız bir fiyat ve düzeniniz bu şekilde ise, networkunuz çalışıyor ise zaten sorun yok. 10bin dolara da yapılabilir.

ayrıca bu siteden form alıyorsanız kvkk mevzuatına uygun gdpr yapısı da eksik.
ek olarak UX geliştirmeden bahsediyorsak ısı haritasından da bahsetmek lazım onu göremedim. hem görsel ile hem içerik ile ısı haritası vurgusu yapardım ben olsam. hedef kitleniz biraz profesyonel kitle. işten belli oranda anlayacağı için teknik unsurlara da hakim olmak isteyecektir.
web ve mobil ux için ayrı ayrı sayfa kurgulamak iyi olabilir. eğer app de dahilse tabii. bu ayrımı da tasarımda göremiyoruz.
yine ben olsam, ROI ROAS için özel alanlar oluştururum. özellikle META ve GADS için iddialı (ve en önemlisi veriye dayalı) bir yatırım getirisi odaklı geliştirme yaparım.
tasarımda genel olarak sizin deneyiminizi ve işe yaklaşımınızı anlıyoruz. ama yaptığınız işin teknik detayları, müşteriye tam olarak ne katacağını tam olarak anlayamıyoruz. elbette bu benim fikrim. zira ben de bilinen en büyük ui ux (ve cx) şirketlerinde yönetici olarak çalıştım uzun süre.

faydası olmasını umarım.