PhiL0sQph3R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sunucuya erişimim yok reseller bu yeni aldım her firmayla bir sorun yaşamaktan sıkıldım artık @HayalHost; önerdi herkes deneyelim dedim ama yine bir sorunla karşılaşıyorum. parasında değilim hizmet istiyorum ama sanırım Türkiye'de bu dediğimiz zor gibi
Merhabalar,

Öncelikle yaşadığınız sorunları anlıyor, hizmetimizle ilgili tercih ve beklentileriniz için teşekkür ediyoruz.


Ancak belirtmek isteriz ki, yaşadığınız problemin bir WordPress eklentisi kaynaklı olması, doğrudan hosting veya sunucu hizmetimizden kaynaklandığı anlamına gelmemektedir. Sağlıklı bir değerlendirme yapabilmemiz için sorunun teknik detaylarını incelememiz gerekir.

Sunucuya erişiminizin bulunmaması da reseller hizmetinin doğası gereği olağan bir durumdur. Buna rağmen, hizmet kapsamımız dahilinde karşılaştığınız sorunlarda destek ekibimiz gerekli kontrolleri ve yönlendirmeleri sağlamaktadır.


Konuyu genel bir değerlendirme üzerinden değil, somut teknik veriler doğrultusunda ele almak isteriz.

Destek talebinizin yanıtlandığını görüntülemekteyim, bilginize.

Sevgiler,
Hayalhost ekibi.