İş yaptığın insanlarda mümkün mertebe veresiye çalışmamak. Eğer veresiye çalışırsanda minumum seviyede tutmak. Sana borçlandığı zaman bir sonraki alışverişte sana borcu var diye başkasına gidiyor. En yakın arkadaşımda tecrübe ettim bunu. Sana gelmeye utandım dedi.
Ücretsiz iş kesinlikle yapmayacaksın. Cuzide olsa bir para alacaksın. Yoksa bir sonraki işide senden beleş bekliyor para istediğin zamanda küsüp gidiyorlar
Ortak bir iş yapacaksan kesinlikle yasal sözleşme yapacan. Sözleşmede en ince detayına kadar yazacan. Ben R10 ortamına güvenerek burda bir kaç kişi ile ortak işe giriştim sonu kötü bitti.
3 kişi ortak bir işe girdik (R10 dışı kişiler) 2 kişi yazılımcı bir kişide pazarlama satış tarafında. Biz yazılımı bitirdik. Diğer arkadaş daha ilk satışa bir firmaya gitti. Görüşmeden çıktıktan sonra bize verdiği cevap ben sizi çekmek zorundamıyım. ben ceo olacak adamım sizle uğraşıyorum. Siz benim gelişme me engel oluyorsunuz filan deyip ortaklığı bozdu. Dünyada böyle malların olduğunu da bilmek iyi tecrübeydi.