Salın milleti kimse başkasına zarar vermediği sürece istediğini yapsın. Bu memleketin gündem yapması gereken büyük hırsızlıklar, cinayetler, tecavüzler, hainlikler var. 3-5 kişi toplanıp cadılar bayramı kutladı diye uğraşana kadar esas meselelerle uğraşalım. Merak etmesin kimse cadılar bayramı kutlayan 300-500 kişi ile yıkılmaz bu devlet, bozulmaz bu toplum, ama yukarı saydıklarımla bozulur da yıkılır da. Çok dertse doğru şeyleri dert edinin.

Ayrıca gözüme bir kaç video ilişti sosyal medyada, gayet de güzel kutlamışlar, eğlenmişler, taciz yok, vurup kırma yok, çalıp çırpma yok, kimseye karışma yok... Yani afedersiniz kimseye gelen giden de yok ( siz anladınız ben yazmak istemedim forum kuralları gereği)

Gerçekten artık salın şu milleti ya, herkes sizin hayat şeklinize, değerlerinize göre yaşamak zorun da değil; nasıl ki sizin değerlerinize olan kısıtlamalar hoşunuza gitmiyor, empati kurup aynı saygıyı başkasına da gösterin.

Not: Yazdıklarım herhangi bir şahsa veya konu sahibine değildir. Ancak herkesin hayatına salça olmayı görev edinmiş herkesedir.