Bence önce kısa taslaklarla ilerleyip en iyi sonucu veren araca odaklanmak lazım, yoksa krediler çok hızlı tükeniyor.
Adobe Premium üyelik aldım, özellikle söylediklerimi eksik yaparak kredileri tüketiyor. Takip için yorumum burada kalsın.
şu an genel kanı veo 3 ten yana hocam, özellikle diyaloglu sahnelerde açık ara önde. bence önce şunu netleştir: gerçekçi insan mı istiyorsun sinematik animasyon mu, ona göre araç değişiyor. kredi yakmamak için sahneyi önce ucuz bir yerde taslakla, oturan promptu asıl araca taşı, direkt finale abanma.
Şuan mevcut yapay zekaların sorunu gereksiz yere kredi tüketmeleridir. Normal bir video yüksek sayıda deneme yapmak lazım. Sizler ücretlendirme olarak ne fiyatlardan hizmet alıyorsunuz.