nemivar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadasimin whatsapp i calindi karsi taraf 2 asamali dogrulama yapmis 160 saat beklemem lazim yardim edebilecek var mi
Geçmiş olsun hocam, durum tamamen çözülebilir bir problem ancak piyasada satılan hiçbir illegal panel veya yazılımla bu 160 saatlik süreyi anlık olarak bypass edemezsiniz. Bu süre WhatsApp'ın sunucu taraflı güvenlik protokolüdür


Şu anki mevcut durumunuz: Siz kendi telefonunuza gelen SMS kodunu girdiğiniz an, hesabı çalan kişinin cihazındaki oturum otomatik olarak kapatıldı ve korsan dışarı atıldı. Yani şu an o da arkadaşınızın WhatsApp'ını kullanamıyor ve mesajları okuyamıyor. Hesap şu an askıda kilitli durumda.


%100 Çözüm için uygulayabileceğiniz adımlar:
1. Yöntem (Resmi İtiraz): Arkadaşınız derhal support@whatsapp.com adresine hat sahibinin bilgileriyle birlikte durumu anlatan bir mail atmalı. 'Hesabım çalındı, korsan iki aşamalı doğrulama koydu ve e-posta erişimim yok' şeklinde bildirim yapıldığında, WhatsApp destek ekibi inceleme başlatıp süreyi kaldırabiliyor veya hesabı sıfırlayabiliyor.
2. Yöntem (Süreyi Beklemek): Eğer mailden olumsuz yanıt alırsanız, o sürenin (160 saatin) dolmasını beklemek zorundasınız. Süre dolduğu an korsanın koyduğu şifre havuzdan tamamen silinecektir. Süre biter bitmez telefonunuza yeni bir SMS kodu isteyerek WhatsApp'a sorunsuz giriş yapabilirsiniz. Giriş yapar yapmaz İki Adımlı Doğrulamayı kendi mail adresinizle aktif etmeyi unutmayın.


Yapabileceğimiz tek müdahale, arkadaşınız adına WhatsApp global destek ekibine doğru form ve mail şablonlarıyla profesyonel bir itiraz süreci başlatmaktır. İsterseniz PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.