Merhaba, önceden forumdan Google pro daveti almıştım 5TB alan vardı epeydir kullanıyordum fakat fiyat güncelleme bildirimi geldi. Verilerimi kayıp etmeden yeni davetle devam edebilir miyim aynı şekilde kullanmaya?