Ağzına sağlık ama bazılarının ehliyeti yok yine yorum yapıyor.
Aynen senin gibiler öndeki gibiyse zaten vay haline trabzonun 80 ile 2-3 dakika boyunca kapatamazsın sol şeridi hadi kapattın sinyal verdin diye de sağ şerit senin olmuyor bırakın bu işleri sağa sola az bakacaksın. emin ol kaza olsaydı orda %90 kusurlu olacaktı adam en sağ şeritten geriye döneceksin diye sinyal veripte bi anda geçemezsin ben senin arabanı yarılamışım sağ manevra yapmasam vuracak zaten eğer senin dediğin gibi olsa zaten arkadan çarpardım ama orada o bana yandan vuracaktı az detaylara bak.
3 dk lık video var hocam elimde inan ki sabrım taştı artık takip mesafesini koruyamadım sağdan geçmeye kalktık onda da üzerime kırdı yandan vuracaktı Allahtan bişey olmadı.
Makas olması için aradan geçilecek bir durum olmalı hocam makas gibi bir durum olamaz, tek sorun 2-3 dk boyunca sol şeridin ihlal edilmesi sağdan mecburi sollamaya çalışırken üzerime kırılması.
İyi bir şöför değilse geçsin sağa hocam neden 2-3 dk boyunca sol şeridi fren yaparak ilerliyor? madem ilerledi ilerden sağdan geriye dönecek 3 şeritli yol en sağdanmı sollamaya yapalım? sol şeridi ihlal edemez hadi etti sağdan geçiyorken sağa sinyal verip aniden dönüyor? insan bakmazmı aynaya adam nerdeyse beni geçmiş demezmi yok direkt kırıyor sağa manevra yapmasam ne olacak? adam şeridimde giderken bana yandan çarpmış olacak suçlu benim yani? peki
3 dakikalık video var elimde ve sol şeritte gidip frene basıyor sağdan tam geçmeye başlayınca onun arabasını neredeyse yarılıyorum adam sağa geçiyor şunu da bilmelisinizki sağ sinyal verdiniz diye sağ şerit sizin olmuyor sağa sinyal verdiyseniz ilk musaitmi bakacaksınız sonra geçeceksiniz. kasıtlı hareket var sol şerit sadece sollama için kullanılır orada 80 ile sabit hizla gidemezsiniz hız sınırı 80 olsa bile belki hastam var belki acil işim var sağ şeride geçilecek yok zaman var orada iyice bakarsanız yok inanmıyorsanız 3 dakikalık videoyuda paylaşırım.
Hocam 3 dakikalık değil de belli ki araç kameranız var bu tüm kullanımınızdaki videoyu paylaşabilir misiniz? 30 dakikalık falan olabilir tarih belli saat belli güzergah belli. Bakalım siz nasıl kullanıyorsunuz, sol şerit ihlali yapıyor musunuz bir bakalım. Madem şikayet yerine bizle paylaşıyorsunuz görmek isterim valla oturup seyrederim.