Emphatic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de bu gün gün içerisinde Claude üyeliği alacağım. ChatGpt Antigravity işimiz çözemiyor. Ancak almadan önce kullanımını tam manası ile kavramaya çalışıyorum. Şimdi nasıl yapmamız lazım hocam. Böyle tane tane herkesin anlayabileceği gibi yazsanız Daha önce Cursor kullanıyordum Auto moddaydı mesela kendisi ayarlıyordu hangi modelde çalışacağını işe göre. Aslında memnundum ama Claude yi bence neredeyse hiç kullanmıyordu, kendi modelini kullanıyordu diye uzatmadım üyeliğimi.
Kıymetli Hocam,
100$ paketi kullanıyorum ama sizin bütçeniz hangisine uygunsa onu alın öncelikle.

Bende Cursor kullandım 4 ay Claude geçtikten sonra ciddi anlamda projeler çok daha iyi sonuç vermeye başladı. Ben IDE olarak alıştığım için Cursor ile devam ettim siz isterseniz VSCODE kullanın nasıl uygun ise.

Eklentiyi kurup hesabınıza giriş yapın ardından sohbeti açıp başlayabilirsiniz.
Tecrübelerime göre "Bana Facebook gibi bir uygulama yap" demek yerine;
projenin ana dizinine docs adlı bir klasör ekleyin ve "plan.md","rakipler.md","readme.md" gibi dosyalar oluşturun planı ben daima ChatGPT ile yapıyorum hem sektörel hem rakip analizi içinde oluyor güzel sonuçlar çıkıyor. Bir de en önemlisi FAZ ayrımı yani projenin sonundan ortasından kodlamasını engellemek adına yazdığım planı fazlara ayır demek çok önemli bu sayede ilk aşamada gerekli alt yapıyı kuruyor.