SerdarCR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence klasik bir portföy veya hakkımda sayfası yerine, kişisel bir dijital zaman kapsülü oluşturabilirsiniz. Mesela siteye giren kişi eski bir bilgisayar masaüstüyle karşılaşabilir; klasörlerin içerisinde hayatınızdan fotoğraflar, anılar, sevdiğiniz müzikler, eski projeleriniz ve yıllar içerisinde biriktirdiğiniz küçük notlar bulunabilir. Hatta belki farklı klasörler farklı dönemlerin işletim sistemi veya internet tasarımlarını yansıtabilir. Alternatif olarak interaktif bir oda tasarlayıp odadaki nesnelere tıklandığında anılarınızın açıldığı bir yapı da oldukça özgün hatta eğilenceli bile olabilir. 😅
MevLut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi denk geldim, güzel olmuş hocam. Ben Mac görünümlü yapıp paylaşmıştım dileyenler geliştirip kullanabilir SanalOS diye forumda aratırlarsa çıkar.

Şuan 3D modelleme ile değişik bir şeyler deniyorum kendime Kişisel olunca limit olmuyor serbest takılabiliyoruz.
Kendi modelimi tam olarak yansıtabilirsem farklı bir şey çıkacağına inanıyorum. Tek sorun mobil tarafı
frozenruzgar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben olsam siteyi interaktif bir dijital zaman kapsülü olarak tasarlardım. Ana sayfada bir oda olur; bilgisayara tıklayınca projeleriniz, çekmeceyi açınca eski fotoğraflarınız, radyoya tıklayınca sevdiğiniz şarkılar çıkar. Hem alışılmışın dışında olur hem de yıllar sonra dönüp baktığınızda güzel bir hatıra kalır.

Tüm tavsiyelerinizi dikkate alıp hafta sonunu yeni tasarıma ayırarak geçiriyorum Herkese teşekkürler..