@anilguler; forumun en hype adamlarından biridir üstadım bunu öyle alelade bir popülerlik meselesi olarak değerlendirmek de meseleyi biraz yüzeysel okumak olur kanaatindeyim zira ben aynı başlığı açsam belki birkaç kişi uğrar, iki kelam eder, ardından konu kendi halinde forumun tozlu raflarında yerini alır. Lakin Anıl hocam mevzuya dahil olduğunda işin rengi değişiyor ortamın havası başkalaşıyor sanki forumun görünmez dinamikleri yeniden şekilleniyor.
İnsan ister istemez düşünüyor nedir bu işin sırrı hangi kelimenin hangi tavrın hangi ince düşüncenin böylesine bir karşılığı var? Bana kalırsa bunun cevabı yalnızca tanınırlıkta, yalnızca geçmişten gelen bir muhabbette ya da forum ahalisinin kendisine duyduğu aşinalıkta aranamaz. Burada daha ziyade insanın karşısındakine hissettirdiği şeyin, kelimelerin satır aralarına bıraktığı o samimiyetin ve muhabbetin kendiliğinden gelişmesine imkan tanıyan o müstesna tavrın payı var. Anıl hocam başlığı açıyor, ardından insanlar yalnızca bir şeyler yazmak için değil o muhabbetin bir parçası olmak iki kelamın ucundan tutmak belki de günün hengamesinde kendilerine küçük bir nefeslik alan bulmak için geliyorlar. İşte asıl mesele de tam olarak burada başlıyor üstadım. çünkü bazı insanlar vardır bulundukları yere yalnızca kendi varlıklarını getirmezler beraberlerinde bir hareketlilik bir bereket bir de tarif etmesi güç bir şenlik getirirler. Onların açtığı başlıklar kuru birer konu olmaktan çıkar zamanla herkesin kendisinden bir parça bıraktığı küçük birer hatıraya dönüşür. Kimisi bir espri iliştirir kimisi hiç hesapta olmayan bir mevzuyu açar kimiside yalnızca selam verip geçecekken kendisini sayfalarca yazarken bulur.
Sadece seninle uğraşmak istemiştim

Ama iyi olmuş böyle uzun uzun güzel yazıyorsun