Aliburaak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
superbox turkcell al hocam onu kullan yeni ip kendi üstüne almazsın faturasını
Teşekkür ederim hocam gerek kalmadı kalemden gerekli bilgiyi aldım herhangi bir yasak yok tamda düşündüğüm gibiymis.

frozenruzgar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. Cihazlarınıza el konulması, yeni bilgisayar almanızın otomatik olarak yasaklandığı anlamına gelmez. IP adresinizin takip edilmesiyle bilgisayar satın alma yasağı farklı şeyler. Önemli olan hakkınızda verilmiş özel bir karar veya kısıtlama olup olmadığı. El koyma tutanağınızı ve dosyanızı bir ceza avukatına inceletmenizi öneririm. Muhtarın söylediği tek başına hukuki bir dayanak değil.
teşekkür ederim hocam çok mantikli yaklaşıyorsunuz hocam gerçekten keşke herkes sizin gibi olsa evet ben direkt muhatabından savcıdan yani kaleminden öğrendim yeni cihazlarınız bizi ilgilendirmez kullanabilirsiniz dedi cahil insanlara oldum olası tahammülum yok zaten sorun hem bilmiyo hemde fikri var onlar yüzünden ailemle ters dustumde en kısa sürede artık alabilcem tekrardan teşekkür ederim

cihangeyik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim cihazıma da el konuldu ben yeni telefon alıp kullandım ne alaka alamamak
öyle hocam yani mantıklı değil ama insanlar iste herseyde çok bilmis internete yazıp araştırmaktwn aciz tamam avukat tedbirle soyledide muhtara ayar oldum ya neyse savcı kaleminden öğrendim alabileceğimi teşekkürler.