Düşünceleriniz çok kıymetli hocam, ekstra öneriniz var mı bilmek duymak isteriz olumlu olumsuz.
Hocam zaten uygulama maşallah dolu dolu. Ama arayüze bakınca şöyle algılanıyor; bir fikir aklınıza gelince "Aa evet bunu ekleyelim, çok güzel olur" deyip direkt içeri atmışsınız gibi.😁 Yani arayüz biraz çorbaya dönmüş, dağınıklaşmış. Biraz sadeleştirip, ilgili şeyleri gruplamak/toparlamak güzel olur. Benim ilk dikkatimi çeken de bu olduğu için burayı irdeledim biraz. Tasarım konusunda gördüğüm sorunları AI'ya yazınca aşağıdaki gibi çıktılar üretti. Belki bunlardan hoşunuza giden kısımları araklayıp, kendinize uyarlayıp yaptırabilirsiniz. Tasarımla birlikte SEO & sunucu tarafı da önemli tabii. Oraları çok inceleyemedim şimdilik, o da sonrakine artık. 😁 Pazarlama tarafında da; dediğim gibi eğer sistemde bir açık yoksa, sıkıntıya sokacak bir durum yoksa (indirilenlere daha sonradan veya cihazın içinden erişilip dışarı aktarma/kullanmaya devam etme gibi) kesinlikle bir deneme vermek güzel olur. Kitaplar herkese hitap eden bir şey olduğu için önerisi de bol olabilir, o yüzden "Arkadaşını getir, ikiniz de x gün premium kazanın" gibi şeyler de eklenebilir. Premium üyelik indirim kampanyaları olabilir belki(ilk ay kampanası veya dönemsel). Yani birçok şey yapılabilir hocam ama bence ilk arayüz tarafından başlayın; çünkü ben ne kadar yazılımcı olsam da bir kullanıcı olarak bana da ilk hitap eden yer orası.