Aynen hocam, sistemin ana amacı tam olarak bu. Herhangi bir yetkiye ihtiyacımız yok.
Sizin vereceğiniz düz hesapları tokenleri hedeflediğiniz sunucuya sokuyoruz. Hesap içeride düz bir üye olarak yerini alıyor. Ardından sistem o sunucudaki üye listesini çekiyor aktif olanları ayıklıyoruz. Daha sonra elimizdeki tokenleri sıraya dizerek, Discord'un anti-spam filtresine takılmamak için hesapları döndüre döndüre rotate ederek o kullanıcılara tek tek özel mesaj atıyoruz.
Eğer sunucuda emojiye basarak kayıt olma gibi bir engel varsa onu da aşıp içeri öyle sızıyoruz. Kısacası siz bana hedef sunucunun linkini ve tokenleri veriyorsunuz, metni iletiyorsunuz, gerisini ben hallediyorum.
sunucuların %90ı genelde bot oluyor o yüzden sadece her hangi bir discord kanalına yazmış kişileri hedefleyebiliyor musun yani program o kadar gelişmiş mi