Emphatic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya işte hocam beden bulamayınca algoritma karşıma çıkarıyor bazen İnan çok sinirlendim uğraşıyım da dedim kendi kendime, sonra hiç bir şey olmayacağı aklıma gelince uğraştığımla kalacağım iyice sinirlerim bozulacak, en azından istediğim ürün eksikszice geldi diyip bir de buraya yazınca biraz daha sakinleştim açıkcası. Ama yok bir daha asla sosyal medya üzerinden bir şey almayacağım sinirlendiğim yanıma kâr kalıyor.
Sosyal medyadan daha önce alışveriş yapmadım. Dolap vs. kullanıyorum genellikle en azından daha güvenilir oluyor hocam. Birde bu tarz adamlarla uğraşmaya bence gerek yok sinirinize yazık.

Hocam biz web sitesi yapıyoruz. A-Z ye tüm politikalar, çerez anlaşmaları, çerez butonları falan hepsini yasaya uygun yapalım aman başımız ağrımasın olmadı avukattan bilgi alıyoruz falan adamlar sosyal medya üzerinde al gülüm ver gülüm, kafam esti yeni kural vs. ali babanın çiftliği hesabı yönetiyorlar.

Vergi olayıda aynı ben tüm işlemleri faturalı yaparım aylık 20k civarı kdv çıkar. Ama adamlar ne fatura var, ne girdi var ne çıktı var.

Bu ülkede ya biz çok doğruyuz ya da gerçekten bu işi bilmiyoruz.