orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam nerden buldunuz orayı yav bizim milletimizde böyle kendine göre madde uydurma gelenek olmuş. Bide hemen yasal işlem başlatırlar. Aslında bu tarz yerlerle ters düşeceksin görecekler kim neymiş nasıl oluyormuş. Bir yasal olay görecekler mum olurlarda daha birine denk gelmemişler anlaşılan. Şu mesajı bile şikayet etseniz büyük ihtimalle ceza alırlar.

Ben normalde es geçerdim de bu baya polemiğe girdi bide beni tehdit etti. Bakalım ne olacak ceza yiyecek mi? göreceğiz.

https://ereklam.gtb.gov.tr/ Benim konuda anlattığım şekilde yanıltıcı bir konuda şikayet bölümü var. Bilmeyen arkadaşlarda benzer durumlardan sorun yaşayanlar şikayet edebilir.
Ya işte hocam beden bulamayınca algoritma karşıma çıkarıyor bazen İnan çok sinirlendim uğraşıyım da dedim kendi kendime, sonra hiç bir şey olmayacağı aklıma gelince uğraştığımla kalacağım iyice sinirlerim bozulacak, en azından istediğim ürün eksikszice geldi diyip bir de buraya yazınca biraz daha sakinleştim açıkcası. Ama yok bir daha asla sosyal medya üzerinden bir şey almayacağım sinirlendiğim yanıma kâr kalıyor.