tristy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mimari/ağır konularda xhigh bile yeterli. Ultracode çoğu zaman gereksiz. Sonrası için medium yeterli. Daha büyük mimari kararlar için Fable 5.1 kullanıyorum.

Oturmuş bir proje için medium harici gereksiz.
ozymoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ultracode projenin %99'unda kullanılmaycak bir efor gereksiz sürecide uzatır. Opus 5.5 High çoğu durumda yeterli, ayrıca efor arttıkça salaklaşma oranıda artıyor bilginiz olsun her zaman yüksek efor iyi sonucu getirmez.
Smutasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%90 Low küçük işlerde Sonnet 5.5
Ağır orta işlerde Opus 5.5 Medium - High arası
Ultracode daha hiç almadım
oguzhane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ultracode xhigh sadece codebase security taramasında ya da legacy projeleri port etmede falan kullanmak lazım, öteki türlü mantıksız
ozgurmd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20x ultracode
Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal işlerde extra kullanıyorum kodlama ve ciddi meseleler de ise maxa geçiyorum. Şuan model olarak da aktif opus 5.5 kullanıyorum herşey tıkırında.
FHO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Extra High çoğu zaman en büyük projelerde Max alıyorum, bu arada limitizin çok varsa tamam ama ultracode mantıksız sürekli workflow vs ile limiti hızlı tüketiyor, bu yüzden siz ihtiyaç dahilinde talimatla workflow açtırın her işlem sonrası açmasın boşuna.
Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben genelde orta seviyede eforu tercih ediyorum, çoğu işte hız ve sonuç arasında daha dengeli oluyor.
AliYucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
medium- high yeterli oluyor genelde. ultracode özellikle gereksiz. max ile planı yazdır medium ile kodlat.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim opus 5.5 ultracode kullanıyordum, opus 5.5 high a düşürdüm