Hocam selam, amazondan ürün eklerken videoda abd seçiyor, bu şekilde seçtiğimizde amazon abd sayfası açılıyor ve üye girişi istiyor. ABD sitesinde tr üyeliğiyle giriş yapılıyor, siz bu şekilde mi yaptınız? amazondan ürün gönderirken tr adresinizi mi yazdınız yoksa rastgele abd adresi mi? videoda bunları anlatmıyor, ancak videoda amazon hesabında abd adresi olduğunu gördüm. Birde aşağıdaki seçenekleri nasıl seçtiniz? İtem lokasyonu tr olması doğru mu? Sonuçta abd'den sipariş geçiyoruz, birde country of origin?
İtem location değiştirip abd yapınca farklı bir lokasyondan gönderim yapıyorsunuz ara depo ile çalışın vs diye kırmızı bir uyarı verdi, zdn managerdan oversas türkiye yapınca düzeldi. Bunu nasıl çözeriz? Sayfaya ürün eklediğimde gönderim lokasyonu filan türkiye görünüyor.
amazon.com adresinden kayıt oldum, var olan hesapla girmedim. çok bi fark olmaz bilgiler doğru olsun yeter. türkiye adresinizin kayıtlı olması lzm hesapta. 2. hatanın sebebi ise overseas sorunundan kaynaklı. depo belgeniz yoksa adresiniz tr görünmek zorunda ebayda. kanalda videosu mevcut izlerseniz daha iyi anlarsınız.