Babasıyla anlaşamayan tek sen değilsin sorarsan forumda bir çok kişi evi terk etme dışında yaşadıklarını yaşamıştır.
Ne yazık ki kavvam olmayan bir baban olmuş. Bu senin hatan değil kaderin. Yapacak bir şey yok.
Önemli olarak sen; benliğinde ne kadar varsın?
Anneler çocuklarını daima korur ve gözetir sen onun için çok değerlisin, belki senden çekindiği için yaklaşamamış olabilir. Anneler çocuk ayır etmez.
Gelelim ruhunu kaybetmene....
İçinde çok düşün kelamına az aktar.
Dil bir beladır. Ne dilersen o olur.
Ruhumu kaybettim dersen kaybolursun.
Benliğini kuvvetlendirecek bilgilere sahip olmak zorundasın yolun başındasın ben senin yaşında başladım değiştirmeye birşeyleri hala daha değiştiriyorum.
Bu en zor günün olmayacak emin ol veya yarın en iyi günün olmayacak daha iyisi veya daha kötüsü her zaman olabilir.
Başına gelmemiş olayları çok kafana takma.
Eğer tek kaldıysan tek kalkmayı bileceksin. Bu yaşlarda emin ol anlayamayacağın çok şey olacak. Anlayamadıklarını çözemediklerini kafana takma.
Ruhunu kazanmak istiyorsan eğer, işe yarar işlerle uğraş yeni bir iş yeni bir meslek yeni bir kitap...
Hayat başlaması uzun yaşaması kısa bir zaman dilimidir. Bir bakmışsın bu günler geçmiş dönüp güldüğün zamanlara bir anda geli verirsin anlamazsın bile.
Bu sebeple ne olursun iradeni güçlendirmen gerekli...