tamamen anonim kalmak, fbi'ı zorlayacak düzeyde anonimlik mümkün fakat kafamda bunu senaryo ederken bile 30 sayfa kitap haline geliyor. biraz basitleştirip anlatayım.
gerçek hayatta iz bırakmadan katil olmakla aynı şey. biz eskiden psiphon ile trafiği maskeleyip, ev internetimizden giden bütün istekleri ISS'ye facebook diye gösterirdik.
ttnet'te kota bitse bile facebook'a belirli bir süre giriş yapardı. psiphon'la bu trafiği maskelediğimizde sınırsız internet yolunu bulmuştum 2 sene bu methodu sattım. okul internetlerinde, şirket internetlerinde istediğiniz gibi gezinebiliyordunuz.
maskeleme sonrası, 2 ya da 3 farklı yöntem uygulanabilir. bu sonu olmayan bir şey, saklanmak istediğiniz ülkeye göre değişiyor. mesela abd hükümetine karşı gizli olmak için ip rentleri, rdpleri rusyadan çözmek gerekiyor. bunun için şaka yapmıyorum 100 sayfalık kitap çıkarırım ortaya beyin yakan yöntemler var.
vpn to vpn çok basit sadece süreyi uzatırsınız. ben tamamen var olmamaktan bahsediyorum. torun en güzel yani aynı ip adresini 10.000 kişiye dağıtıyor olması. ama illaki kriz seviyesinde bi olayda loglardan yine filtreleme ile sizin request'i bulması çok kolay devletlerin. Bu suçu işleyen ip kim? > şüpheliler kim > şüpheliler bu ip'ye istek göndermiş mi? > suç tarihi ne? bu zincirin sonunda patlarsınız.