Merhabalar değerli arkadaşlar,
Yaklaşık 3 yıldır borçla boğuşuyorum ve ne yazık ki artık sona geldiğimi hissediyor gibiyim. Zira toplamda 250 bin TL civarı bir borç durumu söz konusu. Ve artık her ay ondan ona atlamaktan, koşturmaktan ve strese girmekten o kadar yoruldum ki... Bankaya elini veren kolunu kaptırıyor maalesef. Çok uğraştım, iş bulmayı deniyorum ama koca memlekette ne iş veren var ne aş veren. Online da bitti gibi düşünüyorum artık.
Gelelim asıl soruma:
Daha önce bu duruma hiç gelmemiştim ne yazık ki. O yüzden ne yapacağımı da pek bilmiyorum. Bankanın birinde gecikmede 3. aya girdim bile. Diğerlerinde de yaklaşıyorum. İcra durumu olsa ne olur? Zaten bir icram var başka bir yere (banka haricinde) ancak o ayrı bir mevzu. Yıllarca banka hesaplarımı vs. hiç mi kullanamayacağım? Veya haciz durumunda ne yapmak lazım ne yapmamak lazım? Maaşlı çalışan olsam 1/4'üne el koyarlar derip geçerdim ama maaşlı iş hiçbir şekilde bulamıyorum maalesef. Psikolojik olarak da diğer sebeplerin de etkisiyle beraber bunalımdayım ne yazık ki. İş bulamıyorum dediğim gibi. Tanıdık vs. aracılığıyla bile giremiyorum hiçbir yere. Tamamen kaldım ortada anlayacağınız. Zaten forumu sıkı takip eden arkadaşlar da bilir, arada bir iş arayışı konuları açıyorum ama buradan da ekmek çıkmıyor artık...
Teşekkür ederim.