espri yapasım geldi hazır promptlar ya site, adsense onayı için prompt yok galiba.
https://developers.google.com/identi...igration?hl=tr
önce render edilmiş kaynak koduna baktım, her şey nizami duruyordu çok detaylı bakmadım ama üstün körü iyi diyebilirim. sonra konsolu açtım ve fedcm konusunda bir göç uyarısı gördüm. bu önemli bir sorun, çünkü sitende google ile oturum açma sağlıyorsun ama aynı zamanda 3. taraf çerezleri red ediyorsun. bu sorunu çöz. birde sitenin bazı noktalarında font yerine emoji kullanıyorsun, genel tasarım font awesome ikonları üzerinden ilerliyor bu iyi bir şey ama web sitelerinde emoji kullanmak çeşitli analizlerde göremeyeceğin türden bir risk barındırıyor, çünkü bazı işletim sistemlerinde veya tarayıcı versiyonlarında bu emojilerin unicodelarını içeren paketler bulunmuyor, "düşük değerli içerik" sebebi olabilecek bir başka durum bu da.
bot bu sayfa başlığını şöyle okuyor olabilir <title>{undefined_symbol} hazır promtplar...</title>

sen şuan adsense alsan bile, adsense 3. taraf çerezin ta kendisi, e site buna izin vermiyor. sorun bu yani.