veinpsyco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam geçmiş olsun. Domain adını aratınca bile hiçbir sayfa çıkmıyorsa bu normal bir sıralama düşüşü değil, Google siteyi bilerek dışarıda tutuyor. Sebep büyük ihtimalle şu üçünden biri, sırayla kontrol et:1) Manuel işlem: Search Console'da sol menüde "Güvenlik ve Manuel İşlemler" bölümüne gir, hem "Manuel işlemler" hem "Güvenlik sorunları" sayfasına bak. Reklam ağının mobilde kullanıcıyı spam siteye atması Google'ın "gizli mobil yönlendirme" dediği ihlale giriyor ve bunun için manuel işlem uygulanabiliyor. Bildirim bazen e-postaya da geliyor.2) Kaldırma isteği: Search Console > Kaldırmalar sayfasında bir istek var mı bak. Hesapta başka yetkili varsa onun yaptığı bir istek de siteyi bütünüyle gizler.3) noindex / engel: URL Denetimi'ne ana sayfayı yaz, "Canlı URL'yi test et" de. "Dizine eklenmeye izin veriliyor mu" kısmında noindex ya da robots.txt engeli görünüyorsa sorun sitede. Reklam kodu ya da siteye sızan bir kod HTTP başlığına X-Robots-Tag: noindex ekleyebiliyor, bunu da test sonucunda görürsün.Ayrıca reklam kodunu kaldırman yetmeyebilir, yönlendirme siteye sızmış bir koddan da geliyor olabilir. Son günlerde değişen dosyalara, .htaccess'e ve WordPress ise tema dosyalarıyla veritabanındaki options tablosuna bak. Google'ın Safe Browsing site durumu sayfasında da alan adını aratıp işaretlenmiş mi kontrol et.Manuel işlem çıkarsa sorunu temizleyip aynı ekrandan "İnceleme isteği" gönderiyorsun. Ne yaptığını açıkça yaz: reklam ağını kaldırdığını, siteyi taradığını. Kabul edilince 10 yıllık site genelde eski sıralamasına büyük ölçüde geri dönüyor. Kaldırma isteği ya da noindex çıkarsa da düzelttikten sonra birkaç gün içinde geri gelir.İstersen Search Console'da ne gördüğünü buraya yaz, birlikte bakalım.
Hocam vakit ayırıp böyle değerli yorumun için teşekkür ettim.

100% Reklam kodundan. Dediğim gibi sitede 1-2 dk Mobilde kaldıktan sonra şu tehlikeli, dolandırıcılık yapan siteler yokmu Spam bir sitete yönlendirildi sitem. Reklam kodlarını kaldırdım. Yönlendirme durdu. Bir arkadaş siteyi komple dosyalarını inceledi birşey bulamadı.

site:site.com arattığımda bütün URL olduğu gibi duruyor.
Search Consule panelinde Güvenlik ve Manuel işlemler bölümünde Sorun yok diyor.
Google'ın Safe Browsing Sorun yok diyor. Virustotal diye websitesinden siteyi analiz ettim: URLQuery: Suspicious tehlike hatası verdi.

Canlı URL test ettiğimde GSC URL, Google tarafindan kullanilabilir👍 herşey ok diyor.

çama sitemin dediğim gibi yıllardır bütün makaleleri 1. Sıradaydı ve marka adını arattığımda 1 indeks sitem hakkında çıkmıyor, bir sürü farklı ip farklı tarayıcı ile denedim çıkmıyor yani. 1-2 bekliyecem bakalım indeksler geri gelmezse büyük sorun.