celalyesil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olması gereken durumu çok net anlatmışsın hocam sonuna kadar katılıyorum. Ama tersi durumları düşün. Açık bir alan olduğu için detaylara giremem. Çok sabırlı bir insanımdır sinirlenmem kolay kolay. Ama artık çok farklı noktalara gitti olaylar. Üstüne para verdim bitsin diye o derece.
Ben bekarken evlenmeyi planlıyordum bir kız çıktı karşıma bu evlenmeyi düşünüyormuş arkadaş olduk telefon muhabbet derken bu açıldı bana bunun sevgilisi varmış sevgilisinden bu ayrılmış yani sevgilisini düşünüyor. Haa dedim olum rafet bu kız yaralı sevgilisi hep aklında olacak. Ondan sonra ben dedim ki biz mutlu olamayız niye dedi sen onu düşünüyon onunla yaşadıkların ilkin sonuçta benle yaşarken bile onu düşünceksin olmaz o dedim ve kızla yolları medenice ayırdım. İyiki de ayırmışım kız sonra ayrıldı sevgilisine döndü. Düşün evlenmişsin karının aklı başkasında o evlilik yürümez. O nedenle arkadaşlar başkasından ayrılmış kılarlarla dikkatli ilişki yaşayın kadında unutamıyor aklı eskisinde oluyor. Sen ne yapsan yaranamıyorsun. Ben bekarken sevgilim vardı çocuk istedim evlenelim dedim onun çocuğu vardı istemiyorum dedi. Bende aile kurmak istiyoırdum sonuçta ağaç kovuğundan çıkmadık ya ayrıldım eşimle tanıştım evlendim. Tabi sevgilimle yaşadıklarımız güzeldi insan unutamıyor. Ama sonuçta aile kurmuşsun önüne bakacaksın geçmişte kalmicaksın. Yaşadı bitti gitti. Çok takarsan çok takılı kalırsın.