rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla kardeşim iyiki evlenmişim diyorum çocuk sahibi olmak onların büyüdüğünü görmek bir kadının güvendiği dağ olmak güzel duygular valla benim çok umrumda değil maddiyat bekarkende paramı vardı o zamanda barda pavyonda yiyordum o parayı. Akşam gelmişsin eve kapını açan biri var ufak ufak bebelerin ordan oraya koşturuyor valla hayatı sana bir anlam katan şeyler bunlar. Bizler analarımız babalarımız gibi onların anaları babaları gibi doğduk büyüdük evlendik ana baba olduk yaşicaz ömrümüz varsa sonra her fani gibi göçüp gideceğiz bu dünyadan o nedenle bir tanede olsa bir evlat olsun çok arkadaşım var evlenmedi şimdi inanırmısın hepsi özlemini çekiyor tamam bir kadın yaşamak zor kolay değil ama yeri geliyor patrononunu idare ediyorsun buda öyle idare kardeşim evin erkeği güvenilecek dağ olmak babam olsun gölgesi yeter denmesi yetmez mi
Olması gereken durumu çok net anlatmışsın hocam sonuna kadar katılıyorum. Ama tersi durumları düşün. Açık bir alan olduğu için detaylara giremem. Çok sabırlı bir insanımdır sinirlenmem kolay kolay. Ama artık çok farklı noktalara gitti olaylar. Üstüne para verdim bitsin diye o derece.