Bergis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba. Forumda 75 TL civarında Antigravity Pro satan yerler var. Eğer mevcut iş modelinizle çok fazla gelir elde edemeyeceğinizi düşünüyorsanız, daha uygun maliyetli bir alternatif olarak ucuzlisans.net üzerinden Gemini AI Pro (18 aylık) satın alıp şu GitHub reposunu kullanarak kendi API sisteminizi kurabilirsiniz:
https://github.com/lbjlaq/Antigravity-Manager
Bu şekilde maliyeti oldukça düşürebilir, ayrıca bağlam kopması gibi sorunları da büyük ölçüde yaşamadan kullanabilirsiniz.
Not: Google hesaplarının kapatılma riski bulunuyor. Ancak ben yaklaşık 15-16 gündür kullanıyorum ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Yine de bu riski göz önünde bulundurmanızda fayda var. Bilginiz olsun istedim.
Tavsiyeniz ve samimi uyarınız için çok teşekkürler hocam. GitHub üzerinden bot ile hesap döndürmek maliyet açısından çok mantıklı duruyor ancak bahsettiğiniz hesap kapanma riski ve sistemin kırılganlığı beni biraz düşündürüyor. Kodlama bilgim olmadığı için arka planda bot tamiriyle veya banlanan hesaplarla uğraşmak yerine, sanırım biraz bütçe ayırıp resmi API + Cline eklentisiyle sıfır riskli ve %100 stabil bir yapı kurmak benim tarzıma daha uygun olacak. Yine de repo aklımın bir köşesinde, sağ olun.