Yunus_Limit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selamlar,

Sıfır kod bilgisiyle, sadece yapay zekaya prompt vererek web siteleri ve uygulamalar geliştiriyorum (kendim için).

Şu an Antigravity kullanıyorum ama limit dolduğunda sürekli başka hesaba geçmek ve yapay zekaya projeyi en baştan anlatmak bağlamı kaybetmek büyük bir işkenceye dönüştü.
Bu dertten kurtulmak için şöyle bir sisteme geçmeyi planlıyorum: VS Code + Cline (Claude Dev) Eklentisi + Claude API
Yani Anthropic'ten doğrudan API bakiyesi alıp (kullandıkça öde mantığıyla) Cline eklentisine bağlayacağım. Amacım; hesap değiştirme ve limit derdi olmadan, yapay zekanın projenin hafızasını hiç unutmadan otonom bir şekilde kodları yazıp dosyaları oluşturması.
Sürekli hesap değiştirip yapay zekanın kafasını karıştırmaktansa, API'ye token başına ücret ödeyip tek bir asistanla projeyi kesintisiz bitirmek bana daha cazip gelmeye başladı.
Bu şekilde çalışan veya sistemi bilen hocalarıma soruyorum: Sizce bu sistem mantıklı mı? Maliyet veya kullanım açısından beni üzer mi, tavsiye eder misiniz?
Hocam merhaba. Forumda 75 TL civarında Antigravity Pro satan yerler var. Eğer mevcut iş modelinizle çok fazla gelir elde edemeyeceğinizi düşünüyorsanız, daha uygun maliyetli bir alternatif olarak ucuzlisans.net üzerinden Gemini AI Pro (18 aylık) satın alıp şu GitHub reposunu kullanarak kendi API sisteminizi kurabilirsiniz:
https://github.com/lbjlaq/Antigravity-Manager
Bu şekilde maliyeti oldukça düşürebilir, ayrıca bağlam kopması gibi sorunları da büyük ölçüde yaşamadan kullanabilirsiniz.
Not: Google hesaplarının kapatılma riski bulunuyor. Ancak ben yaklaşık 15-16 gündür kullanıyorum ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Yine de bu riski göz önünde bulundurmanızda fayda var. Bilginiz olsun istedim.