Merhabalar
Yaklaşık 7 aydır üstünde çalıştığım dijital pazaryeri sitesi bitişe yaklaşmakta. Projeye başlama sebebim piyasada çoğu kişinin kullandığı ancak güvensiz bir ortam oluşturan(leak, korsan, dolandırıcılık, panel ve para ile yetki/yorum satma) diğer dijital ürün pazaryeri siteleri için bir alternatif oluşturmak için çalışmaya başladım. Çeşitli küçük güncellemeler ve büyük güncellemeler ile birlikte 800" ün üstünde güncelleme ile bu sistemi öneri, fikir, hata tespiti ve farklı düşünceleri görmek için siteyi yayınlamaya karar verdim.
Kodlama tarafının büyük çoğunluğu ai ile yapılmıştır. Projeye başladığımda chatgpt 5.3 ile başladım ve şuan gpt 6 astra ile devam ediyorum. Proje içi planlama, hata tespiti ve düzenlemelerin tamamı tarafımca yapılmıştır. Bu yüzden ai ile yapmışsın, ai' ın eline sağlık gibi boş yorumlar ile gelmezseniz sevinirim.
Güncel Sürüm V6 6.93
İlerleyen süreçlerde hostingler, oyun sunucuları ve çeşitli yazılımlar üstüne uyumluluklar ve otomasyonlar geliştirmeyi düşünüyorum. Fikirleri bekliyorum.
Site aktif değil ve site içinde bulunan veriler site tasarımı ve düzenini test etmek amacıyla eklenmiştir.
Siteyi incelemek isteyenler için:
https://market.warext.com