Yunanistan adaları silahlandırıyor. Öyle basit askeri üs şeklinde de değil. Radarlar savaş gemileri resmen savaşa hazırlanıyor. Bir de drone üretimine başlamış sanırım. Çok ciddi bir hazırlık var. Peki biz bu duruma karşı önlem olarak ne yapıyoruz? Bir planımız var mı?
Olası bir savaşta ben Abd nin yunanistan tarafında olacağını hiç sanmıyorum. Herkes diyor ama ben hiç sanmıyorum. Arka planda israil ve ingiltere destek verebilir ukraynaya verdiği gibi olur diye düşünüyorum. Resmi bir destek olmasa da arkaplandan şekilde.
Böyle bir savaşta ne olur? Nüfusları az felan demeyin en büyük hatadır düşmanı küçümsemek. Siz ne düşünüyorsunuz? Herkes israil saldıracak diyor Türkiyeye ama ben hiç sanmıyorum. Asıl savaş yunanistan ile çıkacak bence.