@MaXeM; merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Anlaşılan sizin numaranızı birileri yanlış isimle kaydetmiş. Daha önce benim de başıma gelmişti CIA caller ID yazılı vb değişik programlara tek tek başvurup i numara doğrulaması yapıp düzeltmiştim. Tam olarak detayları hatırlayamıyorum. Fakat hatırlayabildiklerimi yapay zekaya yazdım aşağıdaki gib bir liste çıkardı. Denemenizi tavisye ederim.
Öncelikle Başvurulması Gereken Ana Yönler - Truecaller (En Öncelikli)
Bu, küresel olarak en yaygın kullanılan arama kimliği uygulamasıdır ve çok sayıda Android telefonun varsayılan veya yüklenmiş bileşenidir.
Eğer karşı taraf (arayan kişi) uygulamayı yüklediyse: Uygulama içinde Ayarlar → Profil → Profili Düzenle yolunu izleyerek kendi adını doğrudan değiştirebilir ve 24-48 saat içinde yürürlüğe girer.
Eğer uygulama yüklü değilse: support@truecaller.com adresine e-posta göndererek numaranın yanlış görüntülendiğini belirtmeli ve düzeltme talep etmelidir. - Hiya (Samsung kullanıcıları için özel)
Samsung telefonların yerleşik "Akıllı Arama (Smart Call)" özelliğinin arkasındaki veritabanı genellikle Hiya tarafından sağlanmaktadır.
Başvuru yöntemi: Hiya'nın resmi web sitesine giderek (Samsung Akıllı Arama sorun bildirme kanalı) form doldurup numaranın yanlış tanımlandığını ve güncellenmesi gerektiğini belirtmelidir. - Telefon Üreticisinin Kendi Sarı Sayfaları (Yerleşik veritabanı)
Bazı telefonlar (örneğin Huawei), yerleşik yerel sarı sayfa verilerini eşleştirerek "arayan numaranın" yanlış görüntülenmesine neden olabilir.
Başvuru yöntemi: Eğer karşı tarafın telefonunda gizemli bir şekilde yanlış görünüyorsa, doğrudan ilgili üreticinin müşteri hizmetlerini arayıp numarayı ve yanlış ismi bildirerek veritabanından kaldırılmasını veya düzeltilmesini talep edebilir. - Google İşletme ProfiliEğer numara bir zamanlar bir işletme tarafından kaydedilmiş ve Google Haritalar'da bu numara kayıtlıysa, arama sırasında görüntülenebilir.
İşlem yöntemi: Google Haritalar'da numarayı arayarak, eğer bir market zincirinin bilgileri çıkarsa, "Değişiklik öner" seçeneğine tıklayarak yanlış bilgiyi bildirebilir veya karşı tarafın Google hesabıyla giriş yapıp numaranın kendi işletmesiyle olan ilişkisini kaldırmasını isteyebilirsiniz.
Başvurulması Gereken Diğer Kanallar - Operatör (CNAM veritabanı): Bazı sabit hatlı aramalar operatörün CNAM (Arayan Adı) veritabanını kullanır. Karşı taraf kendi operatörünü arayıp bu veritabanındaki ismin güncellenmesini talep edebilir, ancak bu genellikle daha yavaştır ve tüm operatörler bu hizmeti desteklemez.
- Diğer üçüncü taraf uygulamalar: Eğer karşı tarafın telefonunda başka bir arama kimliği uygulaması yüklüyse (örneğin YouMail gibi), karşı tarafın bu uygulama içinde kendi numarası için özel isim ayarlaması veya değişiklik başvurusunda bulunması gerekir.
- Basit bir çözüm: Eğer sadece birkaç tanıdık kişi yanlış görüyorsa ve düzeltmek istemiyorsa, numarayı doğrudan rehbere kaydedip adı yazmak en hızlı yöntemdir—ancak bu yöntem diğer tanımayan kişilerin telefonlarında etkili olmaz.
Tekrar geçmiş olsun. Umarım bu bilgi işinize yarar.