Hocam linke girdim, ilk izlenim olarak bir şey söyleyeyim çünkü bence oynayan sayını en çok bu etkiler: oyun açılır açılmaz kullanıcı adı + parola ile kayıt istiyor. Forumdan linke tıklayıp "bir bakayım" diyen kişinin büyük kısmı kayıt ekranını görünce kapatıyor, ben de kayıt açmadığım için içeriye geçemedim.Önerilerim:1) Misafir modu: "Kayıt olmadan dene" butonu koy, ilk görev ya da ilk 10 dakika hesapsız oynansın. İlerlemeyi kaydetmek isteyen sonra kayıt olsun; ilerlemeyi tarayıcıda tutup kayıtta hesaba aktarabilirsin.2) Giriş ekranında oyunun ne olduğunu gösteren 2-3 satır ve küçük bir ekran görüntüsü ya da GIF olsun. Şu an sadece "GHOST OS erişimi · kurmaca simulasyon" yazıyor, ne oynayacağımı bilmeden şifre belirlemek istemiyorum.3) Linki paylaşınca önizleme çıkması için sayfaya açıklama ve paylaşım görseli (og etiketleri) ekle; şu an sadece "GHOSTLINE" başlığı var, Discord/WhatsApp'ta boş görünüyor.4) Kayıt ekranında parolayı nasıl sakladığını (şifrelenmiş olduğunu) ve e-posta istemediğini kısa bir notla belirtirsen güven artar; insanlar hacking temalı bir sitede şifre girerken çekiniyor, işin ironisi bu

Giriş ekranının atmosferi (gece şehir arka planı, yeşil yazı) temaya uygun olmuş, misafir modu gelirse ben de oynayıp oyun içi yorum yazarım.