Bu yazılımcıların %90'nından nefret ediyorum. Çoğu yalancı, düzenbaz ve aşırı kibirli. Bu nedenle (işini hakkıyla yapanlar hariç) bu duruma çok seviniyorum. Ben SEO yöneticisiyim çok uzun zamandır bu alanda çalışıyorum hem müşterilerimin hem kendi projelerimde bazen yazılımsal desteğe ihtiyaç duyuyordum. Bir tane işini düzgün yapan insan gelmedi. Hep ama hep işleri yalan dolanla ilerletmeye çalıştılar. Şuanda çalıştığım şirkettede var. Adamlara web sitelerinin nasıl çok daha iyi SEO yapısında olması gerektiğini anlatıyorum, destek veriyorum adamlar benim mesajlarıma ve dediklerime sinir oluyor. Her yeni sitede aynı hataları tekrar yapıyorlar. Yıllların yazılımcısı bu arada bunlar. Ama ben ihtiyaç duyduğumda tecrübemle beraber ortalama 1 günde bu yazılımcılara yaptıramadığım projelerin 10 katı kadar gelişmişini yapabiliyorum. Bu nedenle yapay zeka sistemleri gerçekten işini bilene hazine. İyiki bu yazılımcı balonlarına muhtaç kalmadan işimizi gücümüzü halledebiliyoruz.

Bu arada yok açıkmış, yok güvenli değilmiş geçecekler bu işleri. İşini bilen bir yazılımcıdan çok daha profesyonel ve güvenli bir sistemi gene yapay zeka sistemleri ile üretir. Hadi eyvallah.