Merhaba,İşletmeler için iOS ve Android uygulamasını yönetim paneliyle birlikte geliştiriyorum. Tek kod tabanından iki platforma çıkıyor, mağazalara (App Store / Google Play) yükleme dahil.En çok yaptığım uygulama türleri:- B2B sipariş uygulaması: bayiler / restoranlar / marketler için ürün listesi, bölgeye göre minimum sipariş ve teslimat ücreti, online kart ödemesi, sürücü uygulaması- Randevu uygulaması: kuaför, klinik, spor salonu; takvim, hatırlatma bildirimi, ön ödeme- Sadakat / kampanya uygulaması: puan, kupon, QR ile kasada okutma- Mevcut sitenizin ya da e-ticaretinizin mobil uygulamasıÇalışma şeklim: önce ekranları tıklanabilir demo olarak gösteriyorum, onaylarsanız geliştirmeye geçiyoruz. Yönetim panelinden fiyat, stok, kampanya ve bildirimleri kendiniz yönetiyorsunuz.Fiyat: 15.000 TL'den başlıyor. Net fiyat ekran sayısı ve entegrasyonlara göre değiştiği için ihtiyacı yazdıktan sonra söylüyorum, demo ücretsiz.Diğer işlerim: https://www.r10.net/yazilim-kodlama-...enu.htmlKonuya yazın ya da PM atın, uygulamanın ne yapacağını kısaca anlatın, aynı gün dönüyorum.