_4uwp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanırım çinçe konuşuyor olabilirim. artık kesinlikle türkçe konuştuğumu sanmıyorum, çünkü iletişim kuramıyorum.

ve bu tartışma sağlıklı bir tartışma da değil ya bilerek yapıyorsunuz, sinir olayım ters konuşayım diye ya da ortada başka bir problem var
araştırdım, görüştüm, bilgi edindim ve karar aldım, bu süreci de forumda paylaştım. kaldı ki diğer arkadaşa verdiğim yanıtlara kronolojik olarak bakarsan, tekrar tekrar, basitçe, örnekle, bağlantıyla, resimle net bir ayrımda bulundum. sıfırdan aynı döngüye sokuyorsunuz şimdi beni. ben burada kimseye "bence" diyerek farazi konuşmuyorum, somut belge üzerinden net şeyler söylüyorum. senin verdiğin bu yanıt benim hangi yanlışımı düzeltti veya hangi noktada yanlış olduğumu gösterdi, bu yanıtı vermendeki amaç neydi? mümkünse sen ve diğer arkadaş lütfen beni engellesin. iyi akşamlar.

tek cümle ya: önemli olan ödemeyi bildirmek, ökc ile yapmıyorsan efatura ile yap.
Hocam neden sinirleniyorsunuz anlamadım aynı dili konuşuyoruz zaten . Benim anlattıklarımı anlamamanız mümkün değil.

VUK 507 kapsamında Güvenli Mobil Ödeme ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ne dahil olan restoranların ayrıca Yeni nesil ÖKC kullanma zorunluluğu zaten bulunmuyor. Takıldığınız nokta nedir ? yukarıda mevzuata göre değişkenlik gösterebilir demişim zaten ''tek cümle ya: önemli olan ödemeyi bildirmek, ökc ile yapmıyorsan efatura ile yap'' zaten bunu yaparken mükellefin elinde e faturalı vuk507 kapsamında uygun pos cihazı olması yeterli zaten.