İşlerini AI entegre etsinler.. Kod bilmeyen birisi para kazanabiliyorsa onların daha çok kazanması lazım.
Kesinlikle… İşte kesinlikle, ben de bundan söz ediyorum ki… Yazılımcı dediğimiz insanlar tasarımcıdır, rock yıldızlarıdır. Yani tutup da yapay zekâyı kötülemezler kanaatimce, çünkü arkadaş, yapay zekâ onları çok büyük bir hammallıktan, çok büyük bir zaman kaybından kurtarıyor, istifade ettiriyor. Yani güle oynaya gezmeleri, dolaşmaları lazım. İnan zerrece anlamıyorum o konuşan, gürleyen tayfayı. Abi, elinizde bir nimet var, nimet da… Daha ne olsun, yardırsanıza! Hele hele her gün bir proje dahi çıkarabilirsiniz. Hiç mi fikriniz yok, fikir fakiri misiniz? Ya da düşünce fakiri misiniz? Yardırın, olay bu yani, budur.
Ben da… Ben… Yazılımın “Y”sini bilmem, ancak işim gereği mükemmel şeyler çıkarıyorum. Kazançları asla dile getirmem, ancak işin ucunda uçuk meblağlar var, uyanın.
Ben artık net eminim bu arada; tüm bu söyleşilerime istinaden bana kalırsa söylenmeye devam edenlerin alayı yazılımcı değil, olsa olsa lamer olur. Net diyorum.
Çünkü yazılımcı dediğimiz altın insanlar bu nimete lanet okumaz, okuyamaz. Kendilerine hız kazandırırlar, zamandan istifade ederler, olay budur. Hele hele yazılımcıların alayında analitik düşünce zekâsı şarttır. Onlar bizden 100-0 önde olmaları gerekir. Ben böyle düşünüyorum.