Zaman gerçekten hızlı geçmiş. Ticaret yaptığımızı bile unutmuşum. R10 üzerinden yıllar içinde birçok kişiyle yazılım konusunda çalıştık. Toplamda 20-30 bin TL'ye yakın param çöp oldu. Bugünün parasıyla ne kadar eder Allah bilir. Sadece bir kişiden gerçekten memnun kalmıştım. O da pahalı çalışıyordu ama işini kaliteli yapıyordu. Şu an ise yıllardır tek bir yazılımcıyla bile çalışmadım.
Yapay zeka kullanmak sadece prompt yazıp "bana şunu kur" demekten ibaret değil. Biz de yıllar içerisinde kendimizi geliştirdik, olaylara hakim olduk. Gelişmeleri ve güncellemeleri yakından takip edip çıkan her yeni özelliğe kendimizi adapte ettik. Velhasıl kelam, 7 yıl önce ücret ödeyerek entegre ettirdiğim sanal POS modülünü bugün yapay zeka ile kendim entegre edebiliyorum.
Son olarak aksini iddia eden bir yazılımcı varsa buyursun. Baştan sona yapay zeka ile geliştirdiğim bir web sitesinde güvenlik açığı, kritik bug veya gerçekten önemli bir teknik hata bulursa kendisine ödül vermeye hazırım.
Temmuz ayında bir kripto para entegrasyon işi daha aldım. Yazılımın backend’i şifreli (tamamen) yazılım alan adına lisanslı localde çalıştıramıyor ve istediği ödeme yönteminin sandbox’ı yok.
Bende sözde yazılımcıları böyle işlerde görmek isterim, epi topu 3-4 dosya…