Restorant sektöründe tecrübeniz yoksa girmeyin derim. Size yüzde yüz garanti veririm hiç hesapalmadığınız şeyler ile karşılaşacaksınız. Hatta en son kapatırken müşterileri suçlayacaksınız. Ben güzel düzgün et veriyorum almıyor giidyor eşşek etli döneri alıyor diyeceksin.
Bir işi bilmiyorsan o işe girme. İlla çok istiyorsan git bir dönercinin yanında 1 sene çalış sonra istediğin yerde aç.
Düz mantık yap dönerci para kazandırsa bu kadar çok dönerci dükkanı satılık olmaz. Adam para kazandığı işletmeyi niye satsın.
Dönerci dükkanı hiç kazandırmaz değil tabi ne yaptığını bilen birisi alır kazanır.
Son olarak ta dönerci dükkanı alıp para kazanılsa herkes satın alır para kaznırdı. Alemin açık gözü benmiyim diye düşün.
Ben çalışan para kazanan işletmeyi satın alıpta batıranı gördüm. Olaya dönerci iyi yerde kirası ucuz müşterisi bol. Para kazanıyor filan diye bakma. Sen ne yapabilirmisin? Sen bu işe ne kata bilirsin? Sen bu işi ne kadar biliyorsun?
Burda bir çorbacı vardı salaş bir ortamı olurdu. Gececiler çok takılırdı. İşleri iyiydi. Kalktı dükkanı komple yeniledi. Biraz lüx ortama çevirdi. Kimse gitmedi battı.