AI’ye script yaptıran biziz hocam, fikri koyan da biziz zaten. Ama güvenlik işi o kadar basit değil. Milyon dolarlık şirketler güvenlik açıklarını kapatmak için milyon dolarlık tool’ları boşuna mı geliştiriyor? 2-3K’ya aldığımız scriptlerde bütün güvenlik açıklarının, bugların, hataların kapandığına gerçekten %100 emin miyiz?

Edit:

Alıntı
Banlanmamak için uğraşıyorum hocam, bugün baktım bariz şekilde ai yaptırmış ama sanki kendisi yazmış gibi pazarlıyor birde o biçim para istiyor.
AI artık öyle ucuz, basit bir araç değil hocam. Biz gidip free DeepSeek’le script geliştirmiyoruz sonuçta. AI ile geliştirdiğim scripti de kendim geliştiriyorum. Fikri ben koyuyorum, mantığı ben kuruyorum, testini ben yapıyorum, hatasını ben çözüyorum. O yüzden gayet ben geliştirdim diye satarım. AI artık ciddi anlamda tam donanımlı bir yazılımcının yaptığı işlerin büyük kısmını yapabiliyor. Bu arada fiyatını da öyle 2-3K’ya ucuza koymam zaten. Satın almak istemeyen varsa AI çağındayız hocam. Alsın 200 dolar aboneliği, otursun kendi geliştirsin.