@dombalak; 'a katılıyorum, katılma durumum şundan ibaret; şahsen ben yapay zekâyı şahsım adına kullanıyorum, kendim için fikirler icra ediyor ve onları hayata geçiriyorum. Ben dibine kadar araştırıyorum, bir yazılımcı asla ve kat'a değilim. Şahsen yazılımcı olup ürün sattığımı da göremezsiniz ki öyle bir satışım asla yok, hiç olmadı; çünkü yazılımları şahsım adına sağlıyorum. Şimdi buradaki olay şu: @dombalak; 'a şu açıdan katılıyorum, @dombalak; bir fikir üretmiş ve o fikri icra etmiş, anlaşılan pazarlaması dâhil genel hatlarıyla olaya vakıf ve durumu kontrol altında, parasını da kazanıyor. Katıldığım durum bundan ibaret. Hakikaten bu yapay zekânın gelişimi, daha öncesinde akıllarında fikir olup bir türlü icra edemeyen ya da "Yazılımcılara nasıl para vereceğim?" diye kara kara düşünen, şahsen benim gibi zatlara hakikaten su gibi geldi. Yani çölde susuz kalırsınız ve ardından suyu bulunca abanırsınız falan, lıkır lıkır içersiniz ya, aynı mevzu; o derece mükemmel geldi. Çünkü elimin altında alabildiğim bir sistem, bir yapı var. Bu yapı sayesinde daha önceki fikirlerimi tek tek artık raftan indirebilirim. Keza tamamı yapay zekâ değil, ben bir satış ortağıyım ve bu dalda inanılmaz fikirlerim var; hit kazanımları dâhil, yönlendirmeler dâhil tonlarca fikir sahibiyim. Bunları mükemmel seviyelerde kolaylaştırdı ve işin en mükemmel yanı da tüm bunları ben yapabiliyorum artık. Yani önümdeki bir engel kalkmış oldu, artık yolun sonu aydınlık.

Bu açıdan düşünürsek keza sadece yazılımcılar değil, yazılıma ciddi ihtiyacı olan, ancak maddi açıdan yetersiz ve keza yazılımcılara da pekâlâ güvenmeyen... Neden güvenmiyorum? O arkadaşın benim fikrimi çalmayacağı ne malum? İstediğin kadar sözleşme imzala ya da şunu yap, bunu yap; adam özgün hâle getirir, nişin de nişini bulur, ardından devam eder yoluna. Nişte bir sınır yoktur ki; yeter ki bir fikri görebilsin, görsün, ardından sular seller. İşin en mükemmel ve can alıcı noktası, bana göre, bana göre "GÜVENSİZLİK - ENDİŞE - KARA KARA DÜŞÜNCELER - ACABALAR . . .". Bunlardan kurtardı %100 yapay zekâ. İşte asıl olayım bu benim. Benim pazarlamayla alakalı hiçbir sorunum yok, tek sorunum bunlardı. Ee, bunlar da kalktı? Haydii bakalım, der, akar giderim.