Selamın Aleyküm Cemaati Dostlar
16 yıldır fotoğrafçılık yaptım. Ve şükür kazanıyorum yıllık ortalama 1,5 mn gibi ciro oluyor ama yetmiyor ev çocuk vs derken ve sanayi sektörüne hizmet veren bir Hırdavat sektöründe ortaklığım var 2mn gibi param var şuan orada ama artık yeni bir iş yapmak istiyorum aklımdaki işler büyük yatırımlar istiyor bu sebeple yapamıyorum.
Pazarlamama güvenirim sizce yeni iş fikri olarak ne önerebilirsiniz dostlarım bunu bir tartışsak nasıl olur ?
Forumda ve genel hatlarıyla bakınca çok ama çoook nadir akla mantığa sığan ve hakikaten güçlü bir fikir dile getiriliyor, aksi hâlde bizde olan durum şu hocam: Kimse değerli bir fikri ve mükemmel olabileceği kanaatine de varılmışsa, keza asla ve kat'a burada dile getirilmiyor. Yani çok çok belirli ve doğrudan akla gelen fikirleri göreceksiniz, çoook nadirdir mükemmel bir fikrin ortaya atılması. O yüzden tartışma fos çıkabilir gibi. Ben de genelde takip ederim, gördüğüm tayf bu.
Aslında biraz düşününce genel hatlarıyla bir fikrin ortaya atılmaması (yani güçlü ve mükemmel olarak kabul edebileceğimiz bir fikri) daha çok rafta bekletme ve sonraki süreçler de yapılabilir olarak nitelendirildiğinden dile getirilmiyor zannımca, şahsen ben asla ve kat'a o fikri burada halka açmazdım.