hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaklaşık 9 10 senedir sosyal medya ile haşır neşirim zamanında parada kazandık ama artık sektör bitti ve gerçekten eskisi gibi değil çok fazla insan bu işi yapıyor sanal olarakta birçok plartform tekelleşmiş durumda lısans hızmetlerıne bakayım burdan alır satarım ıtemde falan dedımde ıtemdekı ılanlarda aynı sekıl hem daha ucuz hemde yanı reklam ucuz oldugu ıcın oradada satış yapmak cok zor heryer tekelleşmiş fiziki olarak uyguna tedarık edılıp satışı yapılacak ne ürünler olabilir gidipte giysi takı vs demeyin gerçekten çok boş bi seçenek olarak görüyorum ve kaar marjıda düşük açıkçası uğraşa değmiyor acaba yurtdışından nebilim 20 30 bine oyuncu ekipmanı vs tedarik edilirmi verdiğim rakam sembolik ama asıl soru neye çok fazla talep olup ürünün az olması işte bulamıyorum konumum trafiğe çok müsaitve uzun süredirde iş yapmıyorum cepten yemek sıktı artık
Hocam sektör bitti derken: "SMM" falan mı kastınız, zannedersem ondan bahsediyorsunuz değil mi? İlaveten; sahiller de iyi satış yapıyorlar zannedersem, yani gezici tüccarlık falan ya da takı vs. satımı diyeceğim de, takılar zannedersen sirkülasyon babında düşünmek ahmaklık olur, ancak yiyecek/içecek falan iyi seviye de gider gibi me geliyor.