Video editor bir freelancerim Allaha şükür işlerim iyi hergünüm dolu boş kalmasın diyede günlük 1 saat bi kaç ilan sitesine bakıyorum r10 da dahil
buradan video tanıtım, editci videographer aranıyor gibi ilanlar görüp direk yazıyorum portfolyomu atıyorum çok beğeniyorlar (hyundai,bigchefs gibi büyük ve güncel sosyal medyada trend olan edit videoları var)

sonrasında işi yapalım diyorlar ama mesaja geç baka baka süründüre süründüre büyük ihtimalle benle beraber 6-7 kişi daha yazıyor biri daha uyguna daha ortalama biri daha yüksek fiyata daha iyi iş sunuyordur
değerlendiriyor ama böyle insan değilmişsin gibi muamele yapıyorlar. Üstüne yetmezmiş gibi (10 kişinin 7 si bunu yapıyor) genel herkese hitap eden örnek deneme videosu yapalım çalışmaya başlayalım yazıyorlar
ve örnek adamın istediği şey higgsfielddan ugc videosu istiyor veya seedream 2.5 den 80 saniyelik video istiyor 20-30 dolarlık işi hemen yapalım sonra bakalım diyorlar. veya 4 saatlik kurgu işini deneme olarak yapalım diyorlar bi keresinde malesef ki yaptım adam 1 hafta süründürdü hastayım diye

LÜTFEN FREELANCER ARKADAŞLARIM DENEME VİDEOSU YAPMAYIN
İŞ KURMAK VE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞAN GİRİŞİMCİ ABİLERİM ARKADAŞLARIM LÜTFEN SİZDE DOĞRU DÜRÜST BRİEF BEKLEMEDEN ADAMIN SİZİN ZİHNİNİZİ OKUMASINI BEKLEYİP + ÜSTÜNE 5-6 SAATLİK İŞİ DENEME OLARAK İSTEMEYİN. KAZIKLANMAYIM DİYE MİLLETİ KAZIKLAMAYA ÇALIŞMAYIN LÜTFEN. İyi günler sağlıcakla kalın...