msalihaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ilk önerim harddiski çıkarıp başka bilgisayara takip oradan çekmeniz Windows policiy yani güvenlik politika kısmı bazen patlıyor update nedeniyle. Farklı bir Windows ama aynı olmasına dikkat edin yani win 10 veya 11 hangisi ise o zaman alabilirsiniz. Yada biraz zorlu ama linux kurulu bir sistemden çekebilirsiniz
grkmysm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PC nin saat ve tarihi güncel mi?

Yeni kullacıya yetki vermek için
başlat / cmd 'ye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır deyin ve alttaki komutu yazıp Enter a basın.
net localgroup administrators YENI_KULLANICI_ADINIZ /add

Sonra C:Kullanıcılar (Users)Eski_Kullanıcı_Adı na girmeyi deneyin gelen uyarıları onaylayıp deneyin hocam
TuruncuMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni kullanıcıya yetki verdim şimdi masaüstü hariç tüm dosyalarını görebiliyorum(onun da yolunu bulamadım)
şimdi eski kullanıcının şifresini nasıl kaldırabilirim?
grkmysm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cmd de iken

net user

yazın kullanıcı listesini görün ve

net user "ESKİ_KULLANICI_ADI" ""

şifre isteyen kulllanıcı adını yazın şifre boşluk yani direk entere basıp girebileğiniz hale getircek
Va_KR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Flash belleğe format dosyası atıp windows açılışında belleği takıp sistem dosyalarını otomatik düzeltmeyi deneyebilirsin
Teyyare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, Rescue kmpe bir windows ile (recovery usb win) pc'yi flash bellekle açın oradan şifreyi sıfırlatma yapılabiliyor, şifresi unutulan çokça bilgisayarın doğrudan şifresini kaldırarak bu şekilde açtım.
TuruncuMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepinize teşekkürler. ChatGPT yanıltmadı yine Tabiki onunlada 1 saattir konuşuyorum ama çözümü çok kolaymış BIOS tan TPM'i PTT yapınca açıldı
Hepinize teşekkürler. ChatGPT yanıltmadı yine Tabiki onunlada 1 saattir konuşuyorum ama çözümü çok kolaymış BIOS tan TPM'i PTT yapınca açıldı